Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πλεκτά νυφικά


Γεια σας φίλες και φίλοι.Να σας ευχηθώ να έχετε μια  καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, δύναμη και δημιουργικότητα.
Ο κόσμος δεν τελείωσε  το 2012  μα όσοι ζούμε στην Ευρώπη έχουμε μπροστά μας μια σκληρή χρονιά λιτότητας σε όλα τα επίπεδα. Τώρα περισσότερο από άλλοτε, οι γυναίκες καλούνται να ξεπεράσουν προκλήσεις, να βρούνε οικονομικές λύσεις, και να θυμηθούν  όσα παλιά κόλπα δεν χρειάστηκαν για χρόνια. Για πολλές από εμάς υπάρχει σαν οδηγός η παράδοση και η σοφία των γυναικών. Παράδοση λοιπόν. Όπως ακριβώς το  λέει η ίδια η λέξη. Ότι μας έχει παραδοθεί από τους γονείς και τους προγόνους μας. Να θυμηθούμε ότι μας παρέδωσαν και έχει αξία.
Σήμερα με αυτό σαν αφορμή,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις φωτογραφίες που έχω κρατήσει από πλεκτά νυφικά.


Είναι ιδιαίτερα, μοναδικά,και έχουν αξία μεγαλύτερη από τα έτοιμα.
Το 2013 είναι μια καλή χρονιά για να επανεξετάσουμε τις αξίες μας και να δούμε πόσο συχνά  τις ξεχνάμε από καθαρή  ματαιοδοξία.Να μπορέσουμε να σταματήσουμε τις άχρηστες καταναλωτικές  μας συνήθειες, και να βρούμε έξυπνους τρόπους διαχείρισης του χρόνου και του νοικοκυριού μας.


Δείτε πόσο ωραία παντρεύεται η παράδοση με τις νέες απαιτήσεις.Ποιος θα τολμούσε να πει αυτά τα κομμάτια παρωχημένα;

Νεανικό και εντυπωσιακό έργο τέχνης,κι ας μην φαίνεται καλά στην φωτογραφία!
*
Αν γνωρίζετε από βελονάκι,πάρτε τα σαν ιδέα και ξεκινήστε!!
Μπορείτε να μας στέλνετε όσες ιδέες συμβουλές ή και συνταγές έχετε δοκιμάσει ή θέλετε να μοιραστείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις, ή θέλετε να  σχολιάσετε, μη διστάσετε να μας το πείτε.