Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ρούχα εγκυμοσύνης

Άνεση, απλότητα και φρεσκάδα
Μπορεί τον τελευταίο χρόνο τα περισσότερα  ΜΜΕ να ασχολούνται με τα στυλιστικά ατοπήματα  της Kim Kardashian*, αλλά γεγονός είναι πως η εγκυμοσύνη μπορεί να παραμορφώσει κάποιες φορές το σώμα σε τόσο μεγάλο βαθμό που κάθε προσπάθεια να κρυφτούν τα προβλήματα είναι μάταια.

Kim Kardashian
Μια  αποκαλυπτική εμφάνιση !!!
Γιατί χρειάζεται μια γυναίκα να δείχνει σεξουαλικά ελκυστική όντας έγκυος φορώντας απαραίτητα κοντές και στενές φούστες;


Υπάρχουν λύσεις (τουλάχιστον για τις περισσότερες)ώστε η γραμμή του σώματος να μην ξενίζει και να μην μοιάζει πως κατάπιε μια μπάλα!!
Σε κάθε περίπτωση τα κολλητά ρούχα κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη.
Προχωρημένη εγκυμοσύνη και  ψηλοτάκουνες γόβες !!

Φορέματα και παντελόνια εγκυμοσύνης υπάρχουν πλέον σε προσιτές τιμές και μαλακά υφάσματα που εξασφαλίζουν άνεση. 


Παντελόνια ακόμη και για τους τελευταίους μήνες

Κάποιες γυναίκες παίρνουν αρκετά κιλά, ενώ κάποιες άλλες λιγότερα. Δεν είναι δύσκολο όμως για τις περισσότερες  να δείχνουν κομψές  προσέχοντας το ντύσιμό τους κατά την εγκυμοσύνη.
Ένα σακάκι "σπάει" τον όγκο.
Η Kate Middleton με ένα πολύ συντηρητικό σύνολο για τόσο κομψή σιλουέτα!
Εδώ καλύτερα
Τα ελαστικά υφάσματα σίγουρα χαρίζουν άνεση και είναι βολικά όταν το σώμα αλλάζει καθημερινά. Όμως δεν δείχνουν καλά στα εφαρμοστά φορέματα τους τελευταίους μήνες.
Τζιν φόρεμα εγκυμοσύνης
Τα καφτάνια  όπως και τα ρούχα με προσεγμένα  ντραπέ δεν προσθέτουν κιλά. Τα καλοραμμένα κομμάτια όπως οι πουκαμίσες  και τα παντελόνια σε ίσια γραμμή χωρίς πιέτες,ή τα ντραπέ φορέματα που πέφτουν χαλαρά, λεπταίνουν το σώμα και δεν πααμορφώνουν την σιλουέτα. 
Συνεχίζεται

*Η Kimberly Noel "Kim" Kardashian είναι μια δημοφιλής τηλε-προσωπικότητα, σχεδιαστής μόδας(!),  μοντέλο και ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες.
Εικόνες
www.motherhood.com
Kim Kardashian:
www.missbloom.gr
http://www.mammawebshop.com
http://www.lamode.gr