Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ένα άγγιγμα του Punk

Γεια σας φίλοι.
Όπως είχα ομολογήσει παλιότερα (εδώ) η ομοιομορφία των νυφικών που προωθούνται  από τους οίκους  και τα περιοδικά στη χώρα μας, πολλές φορές  με απογοητεύει.
 Η επίδραση της τεχνολογίας τις τελευταίες δεκαετίες  έχει τροποποιήσει  κάθε εκδοχή της καθημερινότητας. Από το φαγητό και τα υλικά που το απαρτίζουν, τους  τρόπους διασκέδασης και εργασίας τις μετακινήσεις, και φυσικά την παράδοση.
Το βλέπουμε να συμβαίνει παντού γύρω μας.
Για τους περισσότερους Έλληνες, οι εισαγόμενες συνήθειες  είναι συνήθως ευπρόσδεκτες. Συχνά όμως αντιστεκόμαστε σθεναρά σε κάποιες "μόδες" ενώ υιοθετούμε χωρίς δισταγμούς άλλες.
Για παράδειγμα, ενώ με ευκολία "κυριάρχησαν" τα στράπλες νυφικά -παρά τις αυστηρές επιταγές της Ορθοδοξίας-οι πειραματισμοί στη διοργάνωση των τελετών και τις φόρμες των νυφικών  βρίσκονται δεκαετίες πίσω σε σχέση με τις προσφερόμενες δυνατότητες!
Μια ωδή στη μαύρη δαντέλα!!!
Η μόδα, κυρίαρχο συστατικό στοιχείο της νεωτερικότητας, συνδέεται με την καινοτομία και την εφευρετικότητα, την καταστροφή του παλαιού και τη δημιουργία του καινούργιου.
Εντυπωσιακή σύνδεση της παράδοσης με τη σύγχρονη ζωή!
Λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικό της μόδας είναι να επιβάλλει ως νέο κανόνα ότι μέχρι χθες ήταν η εξαίρεση και να το εγκαταλείπει πάλι, όταν γίνει κτήμα και κοινός τόπος  πολλών!!

Λεπτομέρειες !
Οι νέοι πιο θαρραλέοι στους πειραματισμούς υιοθετούν με ταχύτητα τις αλλαγές καταρρίπτοντας τις παλιές νόρμες τα στερεότυπα και τα σύνορα.
Δείτε περισσότερες εικόνες(εδώ)
Και όπως ίσως καταλάβατε, οι συγκεκριμένες επιλογές με ενθουσίασαν!!