Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το κάλεσμα της Μαρίας


2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR, 23-24 Φεβρουαρίου 2013
Σε μια εποχή που οι δυσκολίες άρχισαν να χορεύουν αγκαλιά με τη μιζέρια, αποφασίσαμε , για δεύτερη φορά να βγάλουμε τα χρωματιστά μας σύνεργα και να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό BAZAAR. Επιστρατεύσαμε τη δημιουργικότητά μας και στήσαμε με μπόλικο μεράκι και κέφι, ένα BAZAAR γεμάτο υπέροχα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ δημιουργήματα, για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι!! Επίσημα λοιπόν σας προσκαλούμε να έρθετε για να κάνουμε όλοι μαζί αυτή την έκθεση γιορτή!
Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ, κρασί, οινόμελο, κοσμήματα, σαπούνια, καλλυντικά, ρούχα, μαριονέτες, αξεσουάρ, πίνακες , είδη σπιτιού και πολλά πολλά άλλα φτιαγμένα από εμπνευσμένους δημιουργούς με πολύ μεράκι και αγάπη, σας περιμένουν να τα απολαύσετε ...!
Γράφει η Μαρία για ένα από τα είδη που παράγει:

Τριαντάφυλλο
"Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι μαγευτικό! Παράγεται με απόσταξη από τα πέταλα των  ανθών του. Πολύ μεγάλη είναι η ποσότητα από πέταλα που χρειάζεται για να πάρουμε μια σταγόνα, γι' αυτό και  το αιθέριο έλαιο είναι πανάκριβο. Όταν έρθει η άνοιξη κάνω απόσταξη, με τον μικρό αποστακτήρα που διαθέτω, τα πέταλα των άγριων  τριανταφυλλιών. Αλλά δυστυχώς, δεν βγάζω ούτε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο. Αμείβομαι όμως με το καταπληκτικό, μυρωδάτο, βιολογικό ροδόνερο, το οποίο το χρησιμοποιώ στις κρέμες και σε σκευάσματα που παράγω! Τα ροδόνερα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το αγνό νεράκι, και συνήθως  περιέχουν συνθετικό άρωμα τριαντάφυλλου αναμειγμένο με κακής ποιότητας αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.
Το αιθέριο έλαιο είναι αντισηπτικό, αφροδισιακό, στυπτικό και δρα κατά της κατάθλιψης, της αϋπνίας και του άγχους. Βοηθάει σε πολλά γυναικεία προβλήματα, όπως εμμηνόπαυση, αμηνόρροια, ακόμα και στον τοκετό! Είναι καταπληκτικό για το δέρμα, αναγεννά τους ιστούς και απαλύνει τις ρυτίδες.
Απαγορεύεται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, παρά μονάχα τον τελευταίο μήνα, για να βοηθήσει στον τοκετό".
Read more: http://fysikaproionta.blogspot.com/#ixzz2It9BP3MA